Recent Changes

Saturday, April 24

 1. page Wiki edited Wiki er ofte benyttet som faktaopplysningsbase, typisk Wikipedia som finnes i hovedsak en faktao…
  Wiki er ofte benyttet som faktaopplysningsbase, typisk Wikipedia som finnes i hovedsak en faktaopplysningsbase. Den,mange språk. De, i motsetning til cyclopedia,Cyclopedia, krever ikke
  ...
  redigere innhold. Her er det brukerne selv som må kontrollere. Noe som gjør at den ikke kan brukes som faktaopplysningsbase. Den har i utgangspunktet heller ikke geotagging.
  Eksempel på wiki er den norske versjonen av Wikipedia.

  {images_(2)_wiki.jpg}
  (view changes)
  11:59 am
 2. page Twitter edited Twitter i motsetning til mange flere, har en begrensning på 160 tegn. Det gjør at mange bruker kryp…
  Twitter i motsetning til mange flere, har en begrensning på 160 tegn. Det gjør at mange bruker kryptiske forkortninger og videreføring av tema via aktive linker. Gå rett til innloggingsbildet i Twitter her .
  Geotagging er ikke tema her.
  {images_(1).jpg}
  (view changes)
  11:55 am
 3. page Facebook edited Facebook er et mer personlig samfunn hvor en inviterer venner til sin nærmeste omgangskrets. Det fi…
  Facebook er et mer personlig samfunn hvor en inviterer venner til sin nærmeste omgangskrets. Det finnes også grupper her, men en finner ikke de faglige solide gruppene. En kan også opprette egen gruppe om tema som kan være interessant. Det pedagogiske er vanskelig å finne, det nærmeste er kanskje samskriving eller deling av informasjon. Gå direkte til Facebook her .
  Geotagging er ikke fremtredende her.
  {images.jpg}
  (view changes)
  11:52 am
 4. page Delogbruk edited Delogbruk er en side som primært er en side for lærere å dele faglig informasjon. Det redaksjonelle…
  Delogbruk er en side som primært er en side for lærere å dele faglig informasjon. Det redaksjonelle er i fokus for å beholde integriteten som en faglig side. I det senere har det blitt avslørt at useriøse aktører har blitt avslørt. Dette er en utfordring i alle forum, å holde useriøse unna.Tanken bak en slik side er god da den utnytter i stor grad del og bruk av redaksjonelt innhold.
  Geotagging er ikke fremtredende her.
  {images_(2)_delogbruk.jpg}
  (view changes)
  11:51 am
 5. page Nettby edited ... for voksne. Klikk For å gå rett til Nettby, klikk her. Når det gjelder geotagging er vel…
  ...
  for voksne. KlikkFor å gå rett til Nettby, klikk her.
  Når det gjelder geotagging er vel dette det nærmeste en kommer. Her samles brukerne i grupper avhengig av postnummer.

  {imagesnettby.jpg}
  (view changes)
  11:50 am
 6. page Delogbruk edited ... faglig informasjon. Det redaksjonelle er i fokus for å beholde integriteten som en faglig si…
  ...
  faglig informasjon. Det redaksjonelle er i fokus for å beholde integriteten som en faglig side. I det senere har det blitt avslørt at useriøse aktører har blitt avslørt. Dette er en utfordring i alle forum, å holde useriøse unna.Tanken bak en slik side er god da den utnytter i stor grad del og bruk av redaksjonelt innhold.
  {images_(2)_delogbruk.jpg}
  (view changes)
  11:41 am
 7. page home edited ... {images_(2)_delogbruk.jpg} Del og bruk er et nettsted for og av lærere. Her kan man både fin…
  ...
  {images_(2)_delogbruk.jpg}
  Del og bruk er et nettsted for og av lærere. Her kan man både finne andres undervisningsopplegg, diskutere aktuelle temaer og legge ut egne undervisningsopplegg. Dette er sikkert et godt redskap for lærere i grunnutdanninga, og kanskje en grei innfallsport for de som er litt redd for å ta i bruk det "nye" verktøyet i klasserommet.
  {images.jpg}
  Facebook er et annet sosialt nettsted som får større og større omfang. På Facebook legger man til venner, melder seg inn i grupper, spiller ulike online spill og sikkert mye annet. I en skolesetting kan bruken og metoden for å opprette profiler være en måte for å lære å lage profiler. Utfordringen blir at innholdet blir vanskelig å styre, det har en tendens til å utvikle seg i alle retninger.
  {images_(2)_wiki.jpg}
  (view changes)
  11:34 am
 8. msg Her er det lov å diskutere! message posted Her er det lov å diskutere! Kanskje noen vil si noe om denne fabelaktige wikien?
  Her er det lov å diskutere!
  Kanskje noen vil si noe om denne fabelaktige wikien?
  10:27 am

More